Μάθε πως να δείχνεις μικρότερη!!!


Τα μαλλιά όπως όλοι γνωρίζουμε παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω. Παράλληλα μπορεί να αποτελέσουν πλεονέκτημα αλλά και μειονέκτημα στην εμφάνισή μας. Το σημερινό μας άρθρο θα σας καθοδηγήσει ώστε να αποφύγετε τα λάθη που κάνετε και σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη από την ηλικία σας.


ΌΧΙ στο πολύ κοντό κούρεμα!


Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αν τα μαλλιά σου είναι υγιή και πλούσια,να τα κόβεις μόνο και μόνο για να ταιριάζουν με την ηλικία σου. Ο όγκος στα μαλλιά θα σε κάνει να δείχνεις πιο μοντέρνα και συνεπώς πιο νεαρή από την ηλικία σου.


ΟΧΙ στις πολύ μακριές τρέσες !


Χωρίς να το καταλαβαίνεις όταν είναι πολύ μακριές οι τρέσες έχουν σαν αποτέλεσμα να τραβάνε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και έτσι δημιουργείται η εντύπωση ενός αποτυχημένου λίφτινγκ . Το πιο ιδανικό είναι ένα συμμετρικό μάκρος στα μαλλιά σου.ΌΧΙ στο σκούρο χρώμα !


Τόλμησε και άνοιξε το σκούρο χρώμα των μαλλιών σου 2-3 τόνους ή με μερικές ανταύγειες δώσε φως στο πρόσωπο σου. Έτσι θα δημιουργήσεις μια αντίθεση μεταξύ προσώπου και μαλλιού δίνοντας μια υγιή όψη στο πρόσωπο σου.ΌΧΙ στις υπερβολές!


Πολλές από εσάς μεγαλώνοντας, έχετε κατα νου πως κάνοντας ακραίες αλλαγές στα μαλλιά σας θα δείχνετε νεότερες. ΌΧΙ, αντιθέτως τα έντονα χρώματα και κουρέματα, θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμα μεγαλύτερη.


ΝΑΙ στη φράντζα!!!


Μόνο στο κόψιμο μιας φράντζας στο σωστό μήκος μπορείς να πεις ναι, αφού θα σου κρύψει χρόνια!! Τόλμησε και θα το δεις στην αλλαγή της όψης σου!


0 views
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2019 Encantado Inc. All rights reserved.