Μοναδικές στυλιστικές προτάσεις για τις φθινοπωρινές σου εξορμήσεις


Γράφει ο Κωνσταντίνος Σκάγκος (Hairstylist EncantadoΚαθηγητής κομμωτικής)


Style: Μια λέξη που όταν την ακούς θέλεις να εντυπωσιάσεις ανάλογα με την εποχή και συγκεκριμένα το φθινόπωρο σε συνδυασμό με τον καιρό , ο οποίος ξεκινά να είναι ποιο μουντός.  Τόσο τα ρούχα όσο και τα χτενίσματα που θα επιλέξεις , θα πρέπει να τα συνδυάσεις μεταξύ τους με μοναδικό τρόπο.
Έτσι λοιπόν το ENCANTADO hair beauty and clothes, σου προτείνει μοναδικές  στυλιστικές  προτάσεις   για τις φθινοπωρινές  σου εξορμήσεις.Να  ξέρεις  πως πάντα  το απλό μπορείς  να το κάνεις να φαντάζει  ξεχωριστό  και  το ξεχωριστό υπέροχο.  Πάμε λοιπόν να δούμε  μερικούς συνδυασμούς με φθινοπωρινή  διάθεση.  1. Leather oversized hoodie (δερμάτινο φούτερ).

Ένα μοναδικό δερμάτινο φούτερ  όπου το φθινόπωρο φοριέται πολύ.  Μπορείς να το επιλέξεις για μια βραδινή σου έξοδο  αλλά και για ένα χαλαρό καφεδάκι  σε συνδυασμό με ίσια μαλλιά ή μια αλογοουρά.


Το μπροστινό μέρος  τεντωμένο,  με χωρίστρα στην μέση  ή πλάγια του τύπου κορδέλα  αλλά και όλα προς τα πίσω  για  μια πιο wet look εμφάνιση.  Σε αυτό το χτένισμα μπορείς  να τοποθετήσεις τσιμπιδάκια με άσπρα μαργαριτάρια ή και χρυσές  μεγάλες καρφίτσες.


2. Spanish shirt white color (πουκάμισο άσπρο με ισπανικό μανίκι).

Το  άσπρο ισπανικό  πουκάμισο  αποτελεί  σήμερα την πιο must  πρόταση.  Είτε το δέσετε στην μέση δημιουργώντας  ένα μεγάλο φιόγκο είτε το αφήσετε  λυμένο  η  λεύκη  του διάθεση θα σας  χαρίσει  άλλη νότα  στην  έξοδο σας.  Ειδικά όταν  το συνδυάσετε  με ένα ponytail (αλογοουρά)   χαμηλή  ή  ψιλή  θα σας αναδείξει ακόμα πιο πολύ  το στυλ που θέλετε  να φτιάξετε.3.Φθινόπωρο  χωρίς  glamour  γίνεται;   Δεν γίνεται!  Αν έχεις glamour διάθεση  τότε  το συγκεκριμένο  φόρεμα είναι  η  επιλογή σου  για να νιώσεις  σέξι σε άλλη διάσταση.
 


Αυτό  το φόρεμα θα αγκαλιάσει  υπέροχα το σώμα σου, ειδικά όταν το σετάρεις  με ένα vang  hair  για πιο αυστηρή εμφάνιση.

Από την  άλλη  αν η έξοδος σου είναι για κλαμπ  τότε το  wavy hair up (ατημέλητο πιάσιμο)  θα ρίξει την τόλμη  του φορέματος  και θα μπορείς  να το φέρεις  στα μέτρα  της περίστασης  με ένα πιο χαλαρό χτένισμα.

4. Denim Jacket (Τζιν σακάκι)Το denim jacket μπορείς να το ταιριάξεις με απλά μπλουζάκια με prints  ή με χρώμα αφού  μπορείς  να τα επιλέξεις  για μια  βραδινή  έξοδο,   για ένα  χαλαρό καφέ,  για  μια απλή βόλτα .


Συνδυάζοντας  το  με  ένα χαλαρό πιάσιμο μαλλιών, τοποθετώντας  τα αγαπημένα σου  scrunchies,  όπου μπορείς  να τα βρεις  είτε μοναδικά  χειροποίητα είτε σε  πολλούς  χρωματισμούς  για να δόσεις  άλλη  χάρη  στα μαλλιά σου.  Μια άλλη επιλογή  με τα scrunchies  είναι το  ψηλό  bun το οποίο  θα σου χαρίσει  μια μπόχο  διάθεση.
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2019 Encantado Inc. All rights reserved.