Η εντυπωσιακή μόδα στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2020

Updated: Oct 13


Γράφει ο Χρίστος Μιχαήλ (Hairstylist EncantadoΚαθηγητής κομμωτικής)


Το Φθινόπωρο ήρθε και είμαι σίγουρος θα αναρωτιέστε ποια κτενίσματα είναι στη μόδα;

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη έχει πάρει πλέον άλλο χαρακτήρα. Οι περισσότεροι σχεδιαστές επιδιώκουν να προβάλουν την διαφορετικότητα στο beauty looκ με ιδιαίτερα κτενίσματα, δίνοντας έτσι περισσότερο χαρακτήρα στις συλλογές τους.

Πάρτε ιδέες απο τις τάσεις που παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.


1. Εαν θυμάστε την τάση του τζελ στα μαλλιά που υπήρχε το 2000 τότε ήρθε η ώρα να την υιοθετήσετε και πάλι.Τόσο ο οίκος Michael Kors όσο και ο Mugler επέλεξαν για τα μοντέλα τους sleek looks.2. «Είναι ένα χτένισμα πολύ δραματικό, μέσα στην απλότητά του», είπε ο hairstylist Guido Palau για το κτένισμα που επέλεξε η Carolina Herrera για τα μοντέλα της .Πιο αναλυτικά τα μαλλιά χωρισμένα στη μέση και πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά ώστε να καλύπτει τα αφτιά.
3. Σε αντίθεση με το προηγούμενο κτένισμα, στο catwalk του brand Self Portrait τα μαλλιά είχαν έντονη χωρίστρα στο πλάι και το τελικό αποτέλεσμα έδειχνε αρκετά πιο sleek.
4. Οι περίτεχνοι κότσοι με μπλεξούδες και στριφτά κυριάρχησαν στο show του οίκου Fendi  χαρίζοντας ένα sleek και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

5. Tέλος δύο από τα αγαπημένα μου hair looks είνια οι επιμελώς ατημέλητες πλεξούδες διακοσμημένες με κορδέλες που παρουσιάστηκαν στο show του fashion brand Chromat και τα μακριά twists στο show του Laquan Smith.Τολμήστε τα.


6 views
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2019 Encantado Inc. All rights reserved.