Βαφή! Τι πρέπει να προσέξεις τώρα που είσαι σπίτι..Η Βαφή είναι ένα κομμάτι των μαλλιών σας  το οποίο εξαρτάτε από τον επαγγελματία κομμωτή.  Με την καθοδήγηση του, έχετε κατασταλάξει στο χρώμα το οποίο ταιριάζει με τα χαρακτηρίστηκα  του προσώπου σας  αλλά και με τον χαρακτήρα σας, σε  πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό (φωτεινό).


Η δυσάρεστη κατάσταση του ιού COVID-19 , δυστυχώς  δεν σας επιτρέπει να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας  για να ανανεώσετε το χρώμα στα μαλλιά το οποίο έχει ξεθωριάσει ή έχουν εμφανιστεί τα λευκά σας , όσες έχετε. 


Λόγο του πανικού που δημιουργείτε, η  πρώτη λύση  που περνάει από το μυαλό σας,  είναι  να προμηθευτείτε τη βαφή από το φαρμακείο ή την υπεραγορά χωρίς όμως να σκεφτείτε τις επιπτώσεις του μετά.


ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ  ΕΧΟΥΜΕ  ΤΗ ΛΥΣΗ.


Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε τις  πιθανές  επιπτώσεις .

  1. Αλλοίωση του χρώματος  ή της απόχρωσης. 

  2. Ολική καταστροφή του χρώματος  σε πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό ανάλογα με  την αγορά σας.

  3. Δυσκολία στο μετά ,να επαναφέρει ο κομμωτής  το χρώμα σας ξανά στην αρχική του μορφή.

Σημαντικό είναι να  αναφέρουμε ότι οι βαφές από φαρμακεία και σουπερ-μάρκετ  περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα αλάτων έτσι  τα  χρωματομόρια  να χάνουν την δύναμη τους  με αποτέλεσμα το χρώμα (δηλαδή η απόχρωση)  να μην είναι ίδια με αυτή που απεικονίζετε στο κουτί μπροστά.  Επίσης δεν είναι αρκετά καλλυντικές  με αποτέλεσμα όσες έχετε λευκά μαλλιά να μην τα καλύψει στο 100%.Στα κομμωτήρια  πλέον, από επαγγελματικές εταιρίες  μπορείτε να προμηθευτείτε  σε διάφορα χρώματα  κυρίως  στους φυσικούς  τόνους ειδικά στικ (κοκκινάδια) τα οποία είναι σε ματ μορφή,  όπου εύκολα εφαρμόζονται στην ρίζα για να καμουφλάρετε τα λευκά σας μαλλιά.  Είναι εύκολο και εύχρηστο. Δεν ξεβάφει στα ρούχα αλλά ούτε και στο μαξιλάρι. Επίσης  αν δεν σας έχει καλύψει το στικ, υπάρχει  η εναλλακτική  λύση σε υγρή μορφή  και μπορείτε να το βρείτε σε στυλ μάσκαρα .


ΠΡΟΣΟΧΗ η μάσκαρα θέλει ιδιαίτερη  προσοχή και διαχείριση για να μην λερωθείτε.


Όσες  από την άλλη δεν έχετε  λευκά μαλλιά αλλά βάφετε τα μαλλιά σας και λογικό η ρίζα σας να έχει εμφανιστεί καλό είναι να κάνετε υπομονή μέχρι να μπορείτε να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας.


Extra tip: Μια ακόμη  ιδανική λύση  είτε έχετε λευκά είτε όχι είναι να αποφεύγετε όταν χτενίζεται τα μαλλιά σας  το πρωί να κάνετε χωρίστρα στην μέση ή χωρίστρα στο πλάι ή όλα  τα μαλλιά  προς  τα  πίσω.  Αποφεύγετε το πολύ τεντωμένο πιάσιμο (αλογοουρά).


Για το online shop προϊόντων πατήστε εδώ : https://www.encantadohairandbeauty.com/shop

1 view
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2019 Encantado Inc. All rights reserved.